recepty

Zapečené caprese se zeleným pestem

5. května 2021 náročnost: snadná doba přípravy: 15 min

Ingredience

extra panenský olivový olej
česnek v pikantním oleji
Pesto alla Genovese 190g
1 velká bageta
3 velká zralá rajčata
2 mozzarelly
čerstvá bazalka

Postup

Bagetu rozřízněte podélně napůl a vnitřní strany opečte na olivovém oleji s česnekem v pikantním oleji. Opečené strany potřete pestem, nakrájejte mozzarellu a rajčata na kolečka a položte na pesto. Dejte zapéct pod gril a podávejte sypané bazalkovými listy.

TIP: bagetu po opečení můžete potřít česnekem z pánve.

Pesto alla Genovese 190g

podobné recepty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace