recepty

Treska s olivami, kapary a sušenými rajčaty

19. října 2020 náročnost: snadné doba přípravy: 20 min

Ingredience

2 lžíce nasekaných zelených oliv bez pecky
2 lžičky nasekaných kapar ve slanokyselém nálevu
2 lžíce krájených sušených rajčat
50 g másla
100 g strouhanky
2 lžíce nasekané petrželky
50 ml olivového oleje Franz Josef Kaiser
400 g filé z bílé tresky
sůl a pepř

Postup

V míse smíchejte všechny ingredience kromě ryby a oleje. Rozehřejte gril v troubě asi na 190 °C. Na pánvi s olivovým olejem krátce opečte osolenou a opepřenou rybu z obou stran. Na rybu navrstvěte promíchaný topping, vložte ji do trouby a grilujte asi 4 minuty nebo do zezlátnutí toppingu a dopečení ryby. Podávejte s grilovanou zeleninou či zeleninovým salátem dle chuti.

Zelené olivy bez pecky 300g

podobné recepty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace