recepty

Španělské ajillo s makrelou

7. října 2020 náročnost: snadné doba přípravy: 20 min

Ingredience

Makrela filety v olivovém oleji 170 g
2 stroužky česneku
piri piri dle chuti
olivový olej
3 růžičky brokolice
2 rajčata
4 žampiony
50 ml suchého sherry
šťáva z 1 citronu
listová petržel
sůl

Postup

Česnek nakrájený na plátky a piri piri papričky zlehka orestujte na olivovém oleji na pánvi. Přidejte zlehka povařenou brokolici, rajčata a houby nakrájené na menší kousky, osolte, zalijte sherry a restujte asi 3 minuty.

Makrelu bez oleje přidejte k zelenině, vše pokapejte citronovou šťávou a krátce prohřejte. Podávejte sypané nasekanou petrželkou.

Makrela filety v olivovém oleji 170 g

podobné recepty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace