recepty

Španělská bramborová tortilla s uzenou makrelou

3. května 2020 náročnost: střední doba přípravy: 35 min

Ingredience

Makrela uzené filety v oleji 170 g
800 g oloupaných brambor
600 ml oleje na smažení
100 g cibule na plátky
8 vajec
2 rajčata
hrst špenátových lístků
sůl a pepř

Postup

Brambory nakrájené na silnější plátky vložte do pánve s horkým olejem a smažte téměř do zlatova. Přidejte cibuli a vše ještě krátce dosmažte. Vyjměte vše z oleje a nechte okapat.

Vejce rozšlehejte, ochuťte solí a pepřem. Do vaječné směsi přidejte okapané brambory s cibulí, nakrájená rajčata, makrelu rozdělenou na menší kousky a špenátové lístky. Vlijte na pánev a smažte, dokud spodní strana tortilly nebude dozlatova. Pak tortillu obraťte a dosmažte.

Makrela uzené filety v oleji 170 g

podobné recepty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace