recepty

Sendvič s tuňákovým salátem s avokádem

21. října 2019 náročnost: snadné doba přípravy: 10 min

Ingredience

Tuňák steak ve vlastní šťávě 170g
80 g majonézy
3 lžičky dijonské hořčice
4 piri piri papričky (nebo dle chuti)
100 g nakládaných okurek
70 g řapíkatého celeru
½ šalotky
1 zralé avokádo
1 lžíce citrónové šťávy
čerstvý kopr
sůl a pepř
oblíbené pečivo

Postup

Majonézu smíchejte s hořčicí a nadrobno nasekanými piri piri papričkami, osolte a opepřete. Nakládané okurky a řapíkatý celer nakrájejte na kostičky, šalotku najemno a nasypte do mísy s připraveným dresinkem. Přidejte scezeného tuňáka, avokádo nakrájené na malé kousky, citrónovou šťávu a nasekaný kopr a vše zlehka promíchejte.

Salátem naplňte oblíbený druh pečiva a podávejte jako sendvič.

Tuňák steak ve vlastní šťávě 170g

podobné recepty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace