recepty

Rajčata plněná tuňákovým salátem s fusilli a bazalkou

8. ledna 2020 náročnost: snadné doba přípravy: 15 min

Ingredience na 3 porce

Tuňákový salát FUSILLI 160g
3 větší rajčata
oregano
olivový olej
čerstvá bazalka
sůl a pepř

Postup

Z rajčat vydlabejte dužinu (nevyhazujte ji) a vevnitř je osolte, opepřete a posypte oreganem, pokapejte olivovým olejem a dejte krátce zapéct do trouby asi na 5 minut na 180 °C.

Pečená rajčata naplňte tuňákovým salátem smíchaným s vydlabanou rajčatovou dužinou a lístky bazalky.

Tuňákový salát FUSILLI 160g

podobné recepty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace