recepty

Pečená cuketa plněná tuňákovým salátem s quinoou

20. října 2019 náročnost: snadné doba přípravy: 25 min

Ingredience

Tuňákový salát QUINOA 160g Franz Josef Kaiser
2 menší cukety
2 lžíce olivového oleje
90 g sýru feta
50 g řeckých oliv
20 g sušených rajčat v oleji
½ šalotky
čerstvá petrželka
sůl a pepř

Postup

Troubu předehřejte na 180 °C. Cukety rozpulte, vydlabejte semínka, osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Pečte asi 15 minut.

Mezitím promíchejte tuňákový salát se sýrem feta nakrájeným na kostičky, rozpůlenými olivami, sušenými rajčaty a najemno nakrájenou šalotkou a petrželkou. Upečenou cuketu naplňte směsí a podávejte.

Tuňákový salát QUINOA 160g

podobné recepty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace