blog

Sušená rajčata: v kuchyni nesmí chybět

10. srpna 2020

Většina z nás, kteří mají v našich zeměpisných šířkách zahrádku nebo alespoň lodžii, pěstu...

ČÍST VÍCE

Tipy

Hrozně dobrý hroznový olej

31. července 2020

Vinná réva, latinsky Vitis vinifera, je jednou z nejstarších kulturních rostlin pěstovaných člověkem...

ČÍST VÍCE

Tipy

Osvěží a zasytí: studené polévky

16. července 2020

Jak dodat v horkých dnech tělu energii a důležité živiny? Zkuste studené polévky. Skvěle zasytí...

ČÍST VÍCE

Tipy

Aceto balsamico: poklad pro kuchyň i pro zdraví

29. června 2020

Pořád váháte, zda do svého kulinářského repertoáru zařadit balsamikový ocet? To je ovšem velká škoda...

ČÍST VÍCE

Tipy

5 tipů, jak zdravě a rychle zahnat hlad nejen na cestách

12. června 2020

Ať už míříte o prázdninách pod stan do lesů, na chatu do hor či do penzionu k vodě, určitě přem...

ČÍST VÍCE

Tipy

Mušle – pro zdraví a lásku

31. května 2020

Mušle jsou vyhledávanou specialitou, kterou si nemusíme na talíři odepírat ani my, vnitrozemci. Najd...

ČÍST VÍCE

Tipy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace