blog

To pravé ořechové v lahvi

23. února 2020

Ořešák královský je strom, který se dožívá sta, výjimečně i tří stovek let. Pochází z Persie, a...

ČÍST VÍCE

Tipy

Rybí tuk? Mňam!

30. ledna 2020

Pamatujete si na rybí tuk, postrach dětství? Pro mladší ročníky – jednalo se o skutečné peklo koncen...

ČÍST VÍCE

Tipy

QUINOA: 9 dobrých důvodů, proč ji jíst

17. ledna 2020

Quinoa, čili merlík chilský, je v poslední době velmi skloňovaná potravina. Proč? Hlavně proto,...

ČÍST VÍCE

Tipy

Silvestr ve znamení delikates

28. prosince 2019

Poslední den roku si většina z nás chce především užít, potkat se s přáteli, bavit se a v&...

ČÍST VÍCE

Tipy

Kokosový olej chutná i hýčká

15. prosince 2019

Kokosový olej náleží k superpotravinám, které si našly zcela přirozeně cestu do našich kuchyní....

ČÍST VÍCE

Tipy

Malé, ale skvělé: Ančovičky

14. listopadu 2019

Sardelky, nebo chcete-li ančovičky, nejsou v naší kuchyni běžnou surovinou, ale pokud máte blíz...

ČÍST VÍCE

Tipy